Første stop – Tyskland

Kun få timer efter afrejsen fra Danmark, ændrede vi på få sekunder vores planer og rute.

Vi blev i første omgang kørt til Hamborg, af Erik’s kusine og hendes kæreste.

Berlin

Herfra snuppede vi en bus til Berlin (Berlinlinienbus 8 Euro pr. Person, 3t. 50min. & gratis WIFI ombord), hvor vi tilbragte et par dage i gode venners selskab, det var super spontant og absolut en god start på vores tur.

Nyt billede (1)

DCIM107GOPRO

Vi mærkede for alvor foråret i Berlin og kunne for første gang smide jakkerne, når vi opholdte os udenfor. Så skønt!

DCIM107GOPRO

Herfra igen med bus videre til München (Flixbus, 19 Euro pr. snude og 7t. 10min. & gratis WIFI ombord)

München

I München tilbragte vi ligeledes tid med et vennepar. Vi fik en på opleveren, da vi gik ud for at spise Bayersk morgenmad, vi fik plads lige ved siden af det lokale orkester med tube, fløjte og trompeter, de spillede højlydt under hele måltidet. Den traditionelle mad bestående af kogte krydder pølser (hvor skindet pilles af), brezel (de der oversaltede, kringle lignende brød, som de sælger i alle biergartens) og dertil en hvedeøl på 8,2%, var alt sammen overraskende velsmagende. Det var sjovt at opleve de Bayerske mænd og koner komme i folkedragter (lederhosen og dirndl), til deres stambord og drikke øl i massevis søndag formiddag..! Det skal indføres i Danmark, så kommer vi måske hjem..;)

Nyt billede (4)

Bayersk morgenmad = kogte pølser, stærke øl og lædertøj!

Vi afprøvede vores balance og udholdenhed i en af Europas største indendørs klatre haller, de har ikke bare en, men to kæmpe haller i München. Efter at have bygget den første eksploderede konceptet og de byggede nummer to. Vores vennepar kommer der jævnligt og har opbygget det meste af deres vennekreds der.

Med Russ og Steffi som guider, fik vi i den grad også set München til fods. I høj solskin  spadserede vi gennem parker og iagttog mennesker. Floderne der løber gennem byen, bliver om sommeren flittigt brugt af alle byboere til en opfriskende dukkert eller surfing, og græs arealerne til solbadning. Til ingens overraskelse, var der et område kun for nudister. Vi havde dog hverken planer om at bade eller være nøgne.

Surfing midt i München

Surfing midt i München

Vi havde nemlig kurs mod en af Münchens største ”ølhaver” nemlig: Biergarten am Chinesischen Turm, midt i ”Englischer Garten” (den engelsk have),  hvor der på en god dag kan sidde op til 5000 glade øldrikkere og nyde Bayersk musik, øl og mad.

Nyt billede (3)

Det er tilladt at medbringe egen mad i alle Bier Gartens, og det var super hyggeligt at sidde der i solen, blandt de lokale og se solen gå ned bagved træerne, imens vi nød vores medbragte mad. Vi havde simpelthen en fantastiske dage i München!

DCIM107GOPRO

Kort sagt: Vi ELSKER München – og har ikke engang været der til Oktoberfest…. endnu!

 

Læs her vores bud på en weekend, hvor du kommer “under huden” på München… 

En weekend i München

 

Se også videoen fra vores weekend i München, lige her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *