Innsbruck, Mutters og det betagende bjergterræn som omkranser hele området.

Efter nogle fantastiske dage i München, tog vi videre med bus (Flixbus 8 Euro pr. næse, 2t 20 min) til Innsbruck, hvor vi endnu engang skulle være i selskab med bekendte.

13036546_10207345477569744_1489627560_o

Vi indlogerede os på vores vært’s families, nedlukkede bed & breakfast hotel, og tillod os selv at slappe af, sole os og nyde udsigten over Innsbruck og bjergene. Det var ren afslapning, dog blev der også tid til et besøg i smukke Innsbruck.

DSC00222

Kombiner storbysferien med skiløb, mountainbike eller trekking!

Kommer du nogensinde til Innsbruck området for ferie, så gør dig selv den tjeneste at bo i området omkring byen Mutters. Mutters ligger kun 15 min. i bil fra centrum af Innsbruck, men området og udsigten er helt ubeskrivelig, samt vejret meget bedre end i Innsbruck. Der kører tog derfra hver halve time, som tager ca. 40 min. ind til centrum, men så slipper man for den dyre parkering, samt at lede efter ledige pladser!

Innsbruck er en super god by at opleve på en forlænget weekend eller måske du vil kombinere lidt storbys ferie med skiløb, mountainbike eller trekking? Det alsidige terræn, gør at alle ting er mulige her, dog afhængigt af årstiderne. I Mutters er der et mindre skiområde, så her er virkelig chancer for at hele familien kan få en god ferie, også selvom nogle måske foretrækker storby og shopping, fremfor motion eller skiløb.

Iøvrigt er der et 191 meters bungyjump fra Europabroen lige udenfor Innsbruck – desværre åbner forlystelsen først den 1 Maj, så den må vi have tilgode.

DSC_0629

Eftersom vi ikke brugte forfærdelig meget tid der, er denne beskrivelse ikke så detaljeret omkring mulighederne i Innsbruck, som den kunne være…

Er du på udkig efter hvilke gamle slotte, fæstninger, arkitektoniske bygninger osv.  der findes i byen, så er vi nok i det hele taget ikke de rigtige at spørge… Det kan da være spændende nok, i kortere tid af gangen, men der er andre ting vi interessere os mere for 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *