hvem er vi?

Lisbeth

Jeg er 32 år, født og opvokset i Danmarks navle – Fredericia. Jeg er uddannet massør, idrætsskadeterapeut og ernæringsassistent, med sidst nævnte som hovederhverv.

Jeg er tosset med snowboarding, og har af flere omgange været på skisæson, hvor jeg har kombineret mit arbejde med min hobby.

Min udlængsel er vokset markant med alderen, men jeg har altid godt ville ud og opleve verden. Men at det skulle være i sådan et stort omfang, er jeg først for nyligt blevet klar over. Siden vores første rejse sammen, er jeg blevet lige så vild med at udforske verdenen under havets overflade, som jeg er med at suse ned af sneklædte bjerge. Min to-do liste bliver større for hver nyt sted jeg ser og oplever, og jeg har en følelse af at jeg skal nå at prøve alt inden jeg dør. Det er på en måde fantastisk, men samtidig også rimelig frustrerende.

Adelaide River - Jumping Croc Tour

 

Erik

Jeg er 31, også født og opvokset i ”Frede”. Jeg er uddannet automekaniker, og har arbejdet det samme sted i 12 år, som henholdsvis mekaniker, teknisk rådgiver og gulvværkfører. Jeg har tilmed haft min egen lille ”handyman” virksomhed.

Min udlængsel har ikke været der hele livet, den er kommet efter vores første store rejse, hvor jeg virkelig fik øjnene op for den store og fantastiske planet vi lever på. Men jeg opdagede også, hvor fanget jeg selv var i den materialistiske og pengefokuseret livsstil.

På vores tur blev jeg komplet forelsket i havet og alt hvad dertil hører – at ligge nede på 30 meters dybde i vægtløs tilstand, med hajer og alverdens andre flotte skabninger omkring mig – det får mig for alvor til at føle, at jeg er lever!

Jeg elsker en god udfordrende trekking tur og foruden dykning, deler jeg også passionen for snowboarding med Lisbeth!

Erik - Similan Islands

 

Om os

Vi har begge gået i samme børnehave, så vores historie går laaaangt tilbage.  Men det var først i 2010, at vi rigtigt fik øjnene op for hinanden. Efter at have boet sammen i et par år, lejede vi vores hus ud og tog ud på vores første backpacker rejse sammen. Det skulle vise sig, at blive en kæmpe del af vores fremtid sammen. Vi har derfor nu solgt alt hvad vi ejede, for at tage ud i verden og finde en levevej på den ene eller anden måde. Vores drøm er, at finde et sted at slå os ned, et sted hvor solen skinner hver dag, og et sted hvor vi kan se os selv blive gamle. Vi trives aller bedst under varme himmelstrøg og tæt på krystalklart vand.

vlcsnap-2014-05-24-18h16m42s63

Du kan følge med i vores nye store eventyr lige her på siden.

Du kan også læse hele vores seneste backpacker eventyr, som gik igennem Kina, Sydøstasien, Australien, Fiji og New Zealand, ved at trykke lige her!

De bedste rejsehilsner

Erik & Lisbeth

Kontakt os

Skulle du sidde med nogle spørgsmål eller kommentarer, så vil vi meget gerne høre fra dig og hjælpe dig så godt vi kan.

Udfyld kontakt formularen herunder, for at kontakte os.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked