Quick guide til valg af rygsæk

OXO60

Oxo 60 liter

Før du beslutter dig for hvad du vil putte i din rygsæk, skal du have bestemt dig for hvilken slags rygsæk du vil tage med rundt i verden. Vi har begge en 60L Haglöfs oxo.

Der er mange der rejser rundt med rygsække der kun kan åbnes i toppen. Det er for os at se meget upraktisk for når du skal finde de ting du sjældent bruger kræver det at du skal have alle andre ting ud, før du kommer helt ned i bunden til det du søger. Vores taske er super praktisk og med dens U-formede lynlås finder man lyn hurtigt de ting man skal bruge.

 

Når du er på farten i busser, tog, fly m.m. så er det vigtigt at beholde alle dine værdiggenstande i din dags taske. Det sidste du ønsker er at din computer, Ipad, pung eller dit pas lige pludselig ligger og roder rundt nede i bagagerummet. Ha altid dine værdiggenstande tæt på dig, på den måde undgår du at de bliver mishandlet eller værre; bliver væk eller stjålet. Bær din store taske bagpå og din lille foran.

 

DCIM107GOPRO

Sådan så vores “hjem” ud efter 18 måneder på ryggen.

Hvis du udelukkende planlægger at rejse i varme lande behøver du kun en 40L rygsæk, det er det kolde klima der fylder ens rygsæk op hurtigt.

Vær tålmodig når du prøver tasker, der er mange gode mærker på markedet og det er ikke alle der passer lige netop til dig. Prøv dig frem og mærk forskellen på mindst 4-5 forskellige tasker inden du tager den endelig beslutning. Husk på at det trods alt bliver dit ”hus” og din bedste ven de næste mange måneder.

 

Måske disse indlæg også kunne have din interesse:

Hvad Skal Jeg Pakke Det Minimalistiske Liv
Tjekliste For Førstehjælpstaske Elektronisk Udstyr

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *