Australien rundt – i billeder!

Tag med på vores 6 måneders rejse igennem outbacken og hele vejen rundt langs kysten.

2 tanker om “Australien rundt – i billeder!

 1. Laura

  Hvor er der virkelig meget ved de her billeder, der udstråler Australien! Vi var selv på en roadtrip i Australien i halvanden måned i december og januar, og det var SÅ fedt. Det er jo et fantastisk land at køre rundt i!

  Svar
  • ingendestination Forfatter

   Hej Laura
   Ja, har man først set Australien, så kan der ikke være den store tvivl når man render ind i billeder derfra, der er virkelig noget unikt over den ø! Og jeg er helt enig med dig, det er et fantastisk land at køre rundt i, vi brugte selv lidt over 4 måneder på at køre hele kysten rundt, samt ind til Alice Springs, Uluru og Kata Tjuta. Det var en vildt oplevelses rig tur, som vi aldrig vil glemme!

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *