om bloggen

en ny blog er født…

 

Our Big Explore

-var navnet på vores første blog, den startede vi på vores første store backpacker rejse over 18 måneder, fra september ´13 til marts ´15. Our Big Explore var ment som en personlig blog, hvorpå vi skrev fra hver eneste dag, på vores rejse rundt i Asien og Oceanien. Vi lavede samtidigt knap 150 videoer, som blev uploadet til Youtube.

Vi fulgte fra starten med i statistikken på siden, og kunne hurtigt se, at vi havde læsere fra hele verden. Vi ændrede den hurtigt til engelsk, så alle kunne være med. Det ville sige, at der var mange flere end kun vores forældre og venner, som kunne følge med. Det gav et fedt kick, specielt når folk kommenterede på vores indlæg og oplevelser.

Ingen Destination

Vi har op til denne tur analyseret lidt på det, og er kommet til den konklusion, at der skal skrives blog igen, og at der er mangel på danske rejseblogs. Derfor har vi nu valgt at lave denne på dansk, og vil i et meget større omfang skrive guides og rejsetips til inspiration for andre rejsende, og forsøge ikke at tude jer ørene fulde med hvad vi laver hver evig eneste dag.

Vi arbejder på højtryk med at få Our Big Explore oversat til dansk, og publiceret her på IngenDestination.dk.

Indtil da, kan du læse hele OurBigExplore ved at klikke lige her!

 

reklame, annoncering & sponsoreret indhold

Vi er åbne for samarbejde med diverse medie kilder, rejse arrangørere og bureauer, dette kan specielt være i form af sponsorerede indlæg på bloggen, samt sociale medier.

Skulle du rende rundt med et forslag eller en idé til et samarbejde – så kontakt os, ved at udfylde formularen nederst på denne side…

 

billeder & videoer

Alle billeder og videoer her på bloggen er vores egne. Skulle du være interesseret i at bruge nogle af dem – så kontakt os, ved at udfylde formularen nederst på denne side…

 

omtaler

 

 

det løse…

Skulle du sidde derude med nogle spørgsmål til din kommende eller en måske allerede igangværende rejse?

Eller vil du bare give os et hej eller en mere personlig kommentar med på vejen?

Så vil vi blive super glade for at høre fra dig.

Hvis dit spørgsmål eller kommentar vedrører en speciel artikel eller blog indlæg, så er den nemmeste og hurtigste måde at få kontakt til os på, ved at skrive i kommentarfeltet nederst på den pågældende artikel.

Udfyld blot kontakt formularen herunder, og vi vil vende tilbage med lynets hast (hvis internettet da tillader det 😉

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked